O NAMA

Pekarsko mlinska industrija ’’AS – Braća Stanković’’ osnovana je na temeljima zanatske radnje 2002. godine. Za šesnaest godina uspešnog poslovanja, prerasla je od porodične zanatske radnje u veliku industrijsku proizvodnju, modernu kompaniju, sa najsavremenijm postrojenjima i proizvodnim procesima u skladu sa FSSC i ISO sertifikatima.

Pekarsko mlinska industrija “AS-Braca Stankovic“ nudi široku lepezu proizvoda, od osnovnih do specijalnih vrsta hleba, pakovanih peciva i program zamrznutih proizvoda. Brojimo preko 500 zaposlenih i raspolažemo voznim parkom od preko 200 dostavnih i putničkih vozila. Sopstvenim voznim parkom u mogućnosti smo da dostavu vršimo na ekspeditivan i kvalitetan način, a sve u skladu sa željama i potrebama kupaca. Proizvodno-magacinski prostor u Beogradu, u kojima je smeštena oprema zavidnih proizvodnih kapaciteta, prostire se na oko 5.000 kvadratnih metara. Najsavremenija postrojenja omogućavaju da se tehnološki procesi odvijaju nesmetano, uz optimalno angažovanje radne snage. Imamo ukupno šest proizvodnih pogona koji se nalaze u Beogradu, Požarevcu, Šapcu, Novom Sadu i Kikindi. Misija nam je da očuvamo tradicionalne vrednosti uklapajući ih u tokove savremenog života.

Od početka ove godine u našem vlasništvu su i silosi i mlin Žitostiga iz Požarevca. Raspolažemo sa 4 baterije betonskih silosa kapaciteta 35.000t u kojima se skladišti pažljivo odabrana pšenica i od toga se u mlinu svakodnevno proizvede ukupno 270t raznih vrsta brašna. Ovim smo zaokružili proces proizvodnje hleba i peciva i stvorili mogućnost za poboljšanje kvaliteta gotovog proizvoda, obezbeđivanjem najkvalitetnije sirovine- brašna.

Kvalitet naših proizvoda potvrđuje činjenica da smo zastupljeni u preko 3500 prodajnih objekata širom zemlje. Naši proizvodi se nalaze u velikim trgovinskim objektima, u mnogobrojnim manjim trgovinskim radnjama, kao i u školskim ustanovama.